Szeglemezes tető és rácsos tartó kivitelezése

szeglemezes tető építés közben

Cégünk hosszú távú szakmai tapasztalattal vállalja – megfizethető áron – egyéni igények szerinti – időtálló szeglemezes tetőszerkezetek és rácsos tartók teljes körű, professzionális kivitelezését.
A kivételesen megbízható szeglemezes technológia a modern építészeti trendeknek megfelelő tágas, egységes terek kialakítását teszi lehetővé, és a mintegy 30%-al kevesebb fa felhasználása miatt ökotudatos megoldást jelent a hagyományos ácsolt tetőkkel szemben. A szakszerű tervezésnek és a precíz statikai méretezésnek köszönhetően a kivitelezés költséghatékony, egyszerű, gyors és pontos.
Munkánkat a határidők pontos betartásával – precízen és igényesen – végezzük, melynek során folyamatos kapcsolattartást, személyes egyeztetéseket és tanácsadást, illetve rejtett költségektől mentes árajánlatot biztosítunk.

Miért érdemes szeglemezes tetőt választani?

A szeglemezes tetőszerkezet és rácsos tartó előnyei:

  • bármilyen régi vagy új építésű épület tetőszerkezetének kivitelezésére, lapos tető esetén, családi házak felújításánál, alacsony hajlásszögű tetőszerkezetnél és olyan tereknél is alkalmazható, ahol az alátámasztás nem oldható meg, vagy fontos szempont, hogy ne legyenek tartóoszlopok
  • belső tartók és gerendák elhelyezése nélkül kivitelezhető, így az épületek elrendezése bármikor átalakítható
  • alkalmazható lapostető esetén, családi házak tetőfelújításánál, kisebb a tető önsúlya a hagyományosan ácsolt tetőszerkezetekhez képest
  • a rácsos tartó alsó öve gipszkarton profil rögzítésére és hőszigetelés függesztésére is alkalmas
  • nagy fesztávolság (akár 24-30 m) is kivitelezhető vele alátámasztás nélkül
  • bármivel fedhető (cserép, zsindely, lemez, pala stb.)
  • a terhelhetősége testre szabható, így a napelemeket és a cserepet is elbírja egyszerre
  • gyorsan elkészül, és akár 2-3 nap alatt telepíthető, így a beázástól sem kell tartani.
Rácsos tartó kivitelezés közben
Rácsos tartók alkalmazása építkezés közben

Új tetőszerkezetek gyártása és tetőfelújítás mesterfokon

A szeglemezes tetőszerkezetek és rácsos tartók tanúsítvánnyal rendelkező, első osztályú, minősített Norm C24 osztrák faanyagból és a legmagasabb standardoknak megfelelő, kiemelkedően kemény, német horganyzott acél WOLF szeglemezekből készülnek.
Statikai tervezésüket és méretezésüket tervezőszofterrel végezzük, amelynek segítségével bármilyen formájú tetőszerkezetet meg lehet tervezni.

Sokoldalú felhasználási terület - egyedi elképzelések

A szeglemezes tetők és rácsos tartók bármilyen épület tetőszerkezetének kialakításához alkalmasak (családi ház, ipari épület, csarnok, magtár, lovarda / egyedi tervezések: pl. előre gyártott faházak / kiegészítő elemek: pl. zsaluelemek)
Szolgáltatásunk keretében új tetőszerkezet tervezését és gyártását, részleges tetőfelújítást vagy teljes tetőcserét, továbbá esztétikus és tartós előtetők vagy gépkocsibeállók tervezését is vállaljuk akár több gépkocsi elhelyezésére is.
A tervezéskor alapos konzultáció és helyszíni felmérés során pontosítjuk a részleteket és egyeztetjük az egyéni igényeket, majd mindezek alapján választjuk ki az optimális megoldást. Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot, és, ha a szeglemezes tetőkkel kapcsolatban bármilyen további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Szeglemezes tartók, sokoldalú felhasználhatósággal
Top