TRUSS-WOOD

Múlt és jelen

A Truss-Wood múltja 20 éves tapasztalatra tekint vissza az ácsmunkák és tetőgyártás terén. Az ezalatt az idő alatt elkészült hagyományos, ácsolt tetőszerkezetek rávilágítottak arra, hogy nekünk is muszáj haladnunk a korral. Mára ezért cégünk fő profilja a szeglemezes tetőszerkezetek készítése és rácsos tartó gyártása lett. Az elmúlt 20 évben a szakmai fejlődés és tapasztalat mellett, a piaci és megrendelői igényeket is kiismertük. Így minden körülmények között ügyfeleink maximális elégedettségére törekszünk.

Megrendeléseinket gyorsan, pontosan és igényesen végezzük, az egyeztetett határidők betartásával. Kitűnő minőségű, ellenőrzött és minősített alapanyagokkal dolgozunk.

Komplex kivitelezés

Egyik erősségünk a teljes körű ügyintézés és kivitelezés. Az egész munkafolyamatot akár a tervezéstől a komplett kivitelezésig magunkra vállaljuk, hogy ezzel is csökkentsük ügyfeleink terheit. Profi és megbízható alvállalkozók és beszállítók támogatják munkákat, így ránk bízhatja a tetőfedést, bádogozást, az ácsmunkákat, sőt kedvező, korrekt árakon az anyagbeszerzést is.

Ügyfélközpontúság

Megrendeléseink kivitelezése során fontosnak tartjuk a folyamatos, átlátható kommunikációt ügyfeleinkkel. Tisztességes árajánlatot készítünk a megrendelő igényeit és egyúttal a tervezésnél (és kivitelezésnél is) a szerkezet biztonságát szem előtt tartva. Az elfogadott árajánlatban foglaltakért és a szerződött feltételek (rögzített határidők, minőség, árak) betartásáért kezeskedünk.

Folyamatos kapcsolattartást, személyes egyeztetéseket és tanácsadást garantálunk az építkezés kezdetétől, egészen a végéig.

Minőségi anyag, profi munkavégzés

Munkáink során tanúsítvánnyal rendelkező Norm C24 válogatott, minősített, négy oldalt gyalult és élcsiszolt, a legmagasabb minőségi kritériumoknak is megfelelő, első osztályú, osztrák faanyagot használunk. Ezek előnye, hogy a jelzett maximális víztartalmuk 18% (ami a valóságban inkább 10%), vagyis felhasználás közben nem reped, visszatartja a kártevőket és gátolja szaporodásukat.

Továbbá minőségi, német WOLF szeglemezekkel dolgozunk. Ezek is a legmagasabb standardoknak és követelményeknek megfelelő, kiemelkedően kemény, horganyzott acélból készülnek.

Az előzetes számítógépes tervezési munkálatokhoz Wolf Win tervező szoftvert használunk. Segítségével bármilyen tetszőleges tetőforma megtervezhető, a program precízen elvégzi a statikai számításokat.

Magasan képzett szakembereink több éves gyakorlattal állnak rendelkezésre, de a pontos és minőségi kivitelezéshez modern géppark is rendelkezésünkre áll. A tervekhez előre kalkulált faanyagot automata körfűrésszel szabjuk pontos méretre, míg a WOLF szeglemezeket egy 50 tonnás MiTek gyártmányú, hidraulikus nagynyomású géppel préseljük a faanyagba.

Letölthető tanúsítványok

Szeglemez tanúsítvány

Impregnáló folyadék tanúsítvány

Faanyag tanúsítvány

Szeglemez tanúsítvány

Szeglemez tanúsítvány

Top