Nagy kiterjedésű tetők teljes körű kivitelezése

Nagy kiterjedésű tetők teljes körű kivitelezése

Cégünk kifejezetten nagy kiterjedésű szeglemezes tetők megvalósítását is örömmel vállalja a tervezéstől az anyagbeszerzésen át a teljes körű kivitelezésig. Ebben a bejegyzésünkben szeretnénk Önöknek néhány – a közelmúltban készült -referenciamunkánkat bemutatni, amelyekre mérnöki és esztétikai szempontból is kivételesen büszkék vagyunk:

Nagytarcsa: 2023. nyarán azzal keresett meg minket a nagytarcsai bölcsőde kivitelezője, hogy cégünkre bízza a 4 csoportszobás, új bölcsőde tetőszerkezetének teljes körű kivitelezését – a 3 épületen összesen – közel 900 m²-nyi felületen.

szerkezetkész állapot

Budapest: a IX. kerületben egy 17 lakásos lakóépület több, mint 1000 m²-es tetőfelületének kivitelezése. A szeglemezes tetők a régi építésű ingatlanoknál is ideális megoldást biztosítanak, mivel a tartófalak teherbírása sem jelent akadályt (vagy plusz költségeket) tetőcsere alkalmával.

a szerkezet folyamatos állítása
a szerkezet fóliázása

Csóromfölde: egy egészen különleges geometriával rendelkező épületet, „kabinkát” hoztunk létre, ahol nem csak a tető, de a falak is szeglemezes kötésrendszerrel kerültek kialakításra.

Csoromfolde - kabinkak-szeglemezes-szerkezet-1
Csoromfolde - kabinkak-szeglemezes-szerkezet-2

Benczúrfalva: egy kápolna egyedi, hajlított kúpos kialakítású tetőrendszerének kivitelezése.

Benczurfalva - kapolna-tetofelujitas-gepekkel-1
Top